A keni problem me Vemjet

ose na thirrni +383(0)49221223

Si të mbrohemi prej tyre

Ka shumë lloje të ndryshme të vemjeve, për t’i hequr qafe ato; fillimisht duhet të dini se me çfarë lloj vemjeje keni të bëni. Nëse keni të bëni me një vemje të brendshme, duhet të gjeni burimin e tyre ushqimor, të pastroni dhe ta mbani ushqimin të mbyllur. Mos lini asnjë ushqim jashtë dhe fshini thërrimet me fshese elektrike.