A keni problem me Mushkonjat

ose na thirrni +383(0)49221223

Si të mbrohemi nga mushkonjat

Kontrolli i mushkonjave mund të jetë i ndërlikuar sepse insekti ka aftësinë të përshtatet me kushte të ndryshme klimatike. Ka metoda që mund të përdorni për të parandaluar shfaqjen e tyre, si dhe për të eliminuar ato pasi të jetë formuar tashmë.

Tregoni kujdes të veçantë për të zbrazur ose hedhur çdo gjë jashtë që mund të mbajë ujë të ndenjur, të tilla si kova, teneqe, goma, etj. Mund të përdorni gjithashtu kurthe si p.sh. Nëse prania e tyre duket se është jashtë kontrollit, kërkoni ndihmën e Truly Nolen në mënyrë që ta trajtoni problemin në mënyrë efektive.