A keni problem me Mushkonjat

ose na thirrni +383(0)49221223

Foto dhe video të mushkonjave

Mushkonjat janë dëmtues të zakonshëm që gjenden në shumë zona të botës.

Ka mbi 3,000 lloje të ndryshme në të gjithë botën. Mushkonjat variojnë në madhësi, por zakonisht nuk rriten deri në 1.52 cm.

Ato kanë trupa të hollë të përbërë nga tre seksione dhe kanë dy krahë

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Mushkonjat Përditësimet