A keni problem me Bletët

ose na thirrni +383(0)49221223

Foto dhe video të bletës

Në botë ka rreth 20,000 lloje të ndryshme bletësh. Me përjashtim të Antarktidës, bletët gjenden në të gjithë botën, në çdo habitat të planetit që përmban bimë me lule të pjalmuara nga insektet. Diversiteti më i madh i llojeve të bletëve gjendet në zonat e ngrohta, të thata ose gjysmë të thata.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Bletët Përditësimet