A keni problem me Grerëzat

ose na thirrni +383(0)49221223

Pickimet e Grerëzave

Mënyra më e mirë për të shmangur pickimin e grerëzave është të shmangni si grerëzat ashtu edhe foletë e tyre. Grerëzat zakonisht pickojnë vetëm kur foleja e tyre është e shqetësuar, por disa grerëza gjithashtu do të pickojnë nëse goditen ose ndihen të kërcënuara.

Tregoni më shumë kujdes kur hani dhe pini jashtë, sepse është e zakonshme që grerëzat të ngjiten në kanaçe dhe të pickojnë. Nëse ndodh një pickim, simptomat zakonisht zgjasin shkurt. Djegia fillestare e thumbimit zakonisht zbehet deri në butësi dhe ënjtje. Megjithatë, pickimet e grerëzave mund të jenë jashtëzakonisht të rrezikshme për ata që janë alergjikë ndaj tyre. Nëse në çdo moment mendoni se pickimi është serioz, kërkoni ndihmë mjekësore sa më shpejt të jetë e mundur.