A keni problem me Grerëzat

ose na thirrni +383(0)49221223

Foto dhe Video të Grerëzave

Grerëzat përbëjnë një gamë të gjerë insektesh me mbi 30,000 lloje të tyre. Ato ndonjëher ndjehën të frikësuar-a nga njerëzit për shkak të faktit se një numër i specieve mund të pickojnë kur kërcënohen. Megjithëse duken të ngjashme me bletët, grerëzat mund të dallohen nga pjesa e poshtme e barkut të mprehtë dhe qendra e hollë. Grerëzat kanë dy palë krahë dhe mund të jenë deri në 3.5 cm në gjatësi.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Grerëzat Përditësimet