A keni problem me Miza e Shtratit – Bed Bug

ose na thirrni +383(0)49221223

Si të mbrohemi nga mizat e shtratit

Mbroitja nga këto insektev mund të jetë një proces i vështirë në varësi të madhësisë së problemit. Është pothuajse gjithmonë e nevojshme të kërkoni ndihmën tone profesionale në mënyrë që të siguroheni që popullacioni i tyre të jetë nën kontroll dhe të eliminohet. Ekspertët tanë të kontrollit të dëmtuesve do të jetë në gjendje t’ju udhëzojë për mënyrën më të mirë për të pastruar shtratin, mobiljet dhe dyshekët. Fshirja me fshesë elektrike dhe me avull të nxehtë mund të ndihmojë gjithashtu për të kufizuar numrin e insekteve dhe vezëve.

Sigurohuni që ta hidhni qesen me vakum menjëherë pas përdorimit.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi