A keni problem me Miza e Shtratit – Bed Bug

ose na thirrni +383(0)49221223

Sa serioze janë pickimet e insekteve?

Insektet pickojnë njerëzit në mënyrë që të ushqehen me gjakun e tyre. Ata zakonisht pickojnë gjatë natës dhe kur njerëzit janë duke fjetur. Për shkak se pickimi i insekteve është pa dhimbje, mund të jetë e vështirë të identifikohet shkaku i pickimit.

Shumë njerëz përjetojnë reagime ndaj pickimit të insekteve të ngjashme me atë të pickimit të mushkonjave ose pleshtave dhe simptomat më të zakonshme përfshijnë skuqje, kruajtje dhe ënjtje. Pickimet nuk janë të rrezikshme nëse nuk ndodh një reaksion alergjik ndaj kafshimit. Nëse në çdo moment mendoni se pickimi është serioz, kërkoni ndihmë mjekësore sa më shpejt të jetë e mundur.

Fotot dhe videot e insekteve të shtratit-Bed Bugs

Insektet e shtratit janë parazitë që gjenden zakonisht në zonat e gjumit të shtëpive dhe hoteleve. Ata ushqehen me njerëz gjatë natës dhe gjatë ditës ata jetojnë pranë vendeve të fjetjes të nikoqirëve të tyre..