A keni problem me Akrepat

ose na thirrni +383(0)49221223

Fotografitë dhe videot e Akrepit

Struktura e trupit të akrepave është relativisht e qëndrueshme në specie të ndryshme – të gjithë akrepat kanë tetë këmbë me dy pinçe. Ata kanë një trup të gjatë të hollë me një bisht të segmentuar që mund të jetë i harkuar mbi shpinë, duke u përkulur mbi trup.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Akrepat Përditësimet