A keni problem me Akrepat

ose na thirrni +383(0)49221223

Prania e Akrepave

Zonat e favorshme për infektimin e akrepit:

Plehra;

Herpes me përshtatje të lirshme;

Lënda organike në dhe përreth kopshteve dhe vazove të bimëve;

Shtretërit nën dhe përreth shkëmbit;

Lëndë drusore e vjetër;

Tulla;

Mbeturinat organike të kalbura si gjethet, lëvorja etj.;

Kutitë e ruajtura;

Këpucë ose veshje të ndotura;

Rreth Pajisjeve të Dritës;

etj