A keni problem me Mijëkëmbëshit

ose na thirrni +383(0)49221223

Kafshimet e mijëkëmbëshit dhe trajtimi

A Kafshojnë Mijëkëmbëshat?

Mijëkëmbëshat nuk kafshojnë dhe nuk dihet se janë bartës të sëmundjeve. Disa specie kanë sekrecione mbrojtëse për të shmangur grabitqarët, por këto sekrecione janë kryesisht të padëmshme për njerëzit

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Mijëkëmbëshit Përditësimet