A keni problem me Mijëkëmbëshit

ose na thirrni +383(0)49221223

Si të mbrohemi nga mijëkëmbëshit

Për të parandaluar praninë e tyre, mbani mulch më pak se 5 cm të trashë dhe hiqni çdo bimësi të kalbur dhe mbeturina gjethesh nga jashtë pronës suaj. Mbyllni çarjet e jashtme. Në rast të një invazioni me mijëëkëmbësh, do të duhet të trajtohet drejtpërdrejt nga një profesionist i kontrollit të dëmtuesve. Edhe pse mund të zvogëloni praninë e tyre, mund të jetë e pamundur t’i eliminoni ato.

Për të parandaluar praninë e tyre, mbani shkoklat dekoruese te dheut më pak se 5 cm të trashë dhe hiqni çdo bimësi të kalbur dhe mbeturina gjethesh nga jashtë pronës suaj. Mbyllni çarjet e jashtme. Në rast të një invazioni me mijëëkëmbësh, do të duhet të trajtohet drejtpërdrejt nga një profesionist i kontrollit të dëmtuesve. Edhe pse mund të zvogëloni praninë e tyre, mund të jetë e pamundur t’i eliminoni ato

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi