A keni problem me Mijëkëmbëshit

ose na thirrni +383(0)49221223

Prania e Mijëkëmbëshve

Duke mos i pëlqyer temperaturat e nxehta/të thata ose lagështia e tepërt, mijëkëmbëshët mund të gjejnë strehim edhe brenda përmes hapjeve të vogla në dritare dhe dyer, ose çarje të mundshme në mure.

Jashtë, mijëkëmbëshit tërhiqen nga bimësia e lagësht dhe mbeturinat e gjetheve. Për të parandaluar një prani të tyre, është më mirë të hiqni grumbujt e gjetheve dhe çdo grumbullim tjetër të materialeve bimore.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Mijëkëmbëshit Përditësimet