A keni problem me Minjtë

ose na thirrni +383(0)49221223

Edhe pse ka shumë lloje minjsh, më të njohurit quhen minjtë e shtëpisë. Megjithëse shumë njerëz zgjedhin të mbajnë minj për kafshë shtëpiake, minjtë e egër mund të bëhen problem kur pushtojnë shtëpitë për të kërkuar ushqim dhe strehim. Minjtë janë zakonisht 8-10 cm të gjatë nga maja e hundës deri në fund të bishtit dhe variojnë në ngjyrë nga hiri e lehtë në kafe në varësi të specieve.

Latest Minjtë Përditësimet