A keni problem me Morrat

ose na thirrni +383(0)49221223

Fotot dhe videot e morrave

Morrat ose në formën njëjës të quajtur Morri, është kryesisht pastrues, shumica e specieve ushqehen ekskluzivisht me gjakun e njeriut. Faktet e morrit: Zakonisht, morrat e rritur janë të vegjël (2 – 3 mm) rreth madhësisë së farës së susamit, insekte pa krahë që ndryshojnë në ngjyrë nga kafe e çelur, e kuqe e lehtë deri në ngjyrë të nxirë.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Morrat Përditësimet