A keni problem me Zogjtë

ose na thirrni +383(0)49221223

Foto dhe video të shpendëve

Pëllumbat, Sorrat dhe zogjtë e tjerë si harabelat mund të përbëjnë një kërcënim serioz për shëndetin për shkak të afërsisë së tyre me njerëzit. Këta banorë urbanë janë përshtatur plotësisht me mënyrën tonë të jetesës dhe lulëzojnë në ndërtesat tona dhe hanë ushqimin tonë.

Latest Zogjtë Përditësimet