A keni problem me Peshqit e argjendtë

ose na thirrni +383(0)49221223

Fotot dhe videot e peshkut të argjendtë

Peshku i argjendtë, i quajtur gjithashtu molë peshku, është një insekt i vogël pa krahë. Emri i tij i zakonshëm rrjedh nga ngjyra e argjendtë e kafshës gri e lehtë dhe kaltër, e kombinuar me pamjen e peshkut të lëvizjeve të saj, ndërsa emri shkencor (Lepisma saccharina) tregon dietën e peshkut të argjendtë me karbohidrate si sheqeri ose niseshteja.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi

Latest Peshqit e argjendtë Përditësimet