A keni problem me Uncategorized @sq

ose na thirrni +383(0)49221223

Si të mbrohemi nga karrabishtat

Të gjitha karrabishtat ndihen si në shtëpi në bimësinë e kalbur dhe tokën e lagësht, kjo është arsyeja pse është e zakonshme të shohësh karrabishta pa gjethe dhe mbeturina të kalbura.

Meqenëse karrabishtat duan të jetojnë në kushte me lagështi, pronarët e shtëpive duhet të sigurohen që të ketë kushte minimale lagështie në shtëpinë e tyre. Është e rëndësishme të minimizoni kushtet e lagështisë si brenda ashtu edhe jashtë shtëpisë. Ujitja e tepërt e lëndinës mund të krijojë kushte ideale për karrabishtat. Është pothuajse gjithmonë më mirë të kontaktoni një kompani të kontrollit të dëmtuesve. Pushtimet nga karrabishtët mund të bëhen mjaft të mëdha.

Latest Uncategorized @sq Përditësimet