A keni problem me Uncategorized @sq

ose na thirrni +383(0)49221223

Pushtimi nga mizat e grurit

Mizat e grurit të rritura femra përtypin një vrimë në bërthamë, bëjnë një vezë dhe mbyllin vrimën. Ndërkohë, vezët çelin gjatë muajve të ardhshëm, larva e re ushqehet me brendësinë e bërthamës, duke u shfaqur përfundimisht si e rritur . Gjithmonë inspektoni të gjitha drithërat pas blerjes, ngrini drithërat për të paktën një javë për të vrarë çdo vezë, blini drithëra në sasi të vogla për konsumim në një periudhë të arsyeshme kohore gjithmonë ruajini drithërat në enë qelqi, metali ose plastike të mbyllura mirë .

Latest Uncategorized @sq Përditësimet