A keni problem me Uncategorized @sq

ose na thirrni +383(0)49221223

A pickojnë mizat e grurit?

Ato nuk kafshojnë apo pickojnë dhe nuk bartin asnjë sëmundje; megjithatë, ato mund të shkaktojnë dëme të konsiderueshme për fasulet e thata të ruajtura, orizin, grurin, arrat, etj.

Latest Uncategorized @sq Përditësimet