A keni problem me Uncategorized @sq

ose na thirrni +383(0)49221223

Pickimet dhe trajtimi

A pickojnë karrabishtat?

Në shumicën e rasteve, karrabishtat nuk janë shkatërrues. Nuk ka ndonjë evdencë që karrabishtat kafshojnë apo pickojnë njerëzit. Ato gjithashtu nuk përmbajnë asnjë sasi helmi. Është e mundur që veshët të kapin lëkurën e një personi me pincat e tyre, por nëse nuk ndihen të kërcënuar, veshët nuk dihet t’i shtrëngojnë njerëzit.

Edhe pse nuk janë agresivë, veshët ende mund të jenë një dëmtues për pronarët e shtëpive duke infektuar shtëpinë ose oborrin e tyre. Në grupe të mëdha, veshët mund të dëmtojnë marigoldët, trëndafilat, luleshtrydhet dhe bimët e tjera.

Latest Uncategorized @sq Përditësimet