A keni problem me Uncategorized @sq

ose na thirrni +383(0)49221223

Fotot dhe videot e mizave te grurit

Mizat e grurit janë insekte dëmtuese në produkte të ruajtura me ‘grushkë’ të gjatë, duke i bërë ato lehtësisht të identifikueshme. Gjenden në të gjithë botën në ushqime të llojit drithëror, oriz, arra, misër, fasule, etj. Për shkak se të rinjtë zhvillohen mjaft ngadalë brenda produktit, mund të jetë shumë e lehtë t’i sjellësh në shtëpi me një produkt dhe të mos i vësh re të rriturit në zhvillim deri disa muaj më vonë.

Latest Uncategorized @sq Përditësimet