A keni problem me Uncategorized @sq

ose na thirrni +383(0)49221223

Fotot dhe videot e karrabishtave

Me mbi 2000 lloje të ndryshme, mund të jetë e vështirë të dallosh një specie nga një tjetër.

Shumica e njerëzve i njohin karrabishtat nga pincet e tyre të cilat janë të lidhura me barkun e veshit. Megjithatë, jo të gjitha karrabishtat kanë gjilpërat ikonike, dhe megjithëse kanë krahë, karrabishtat rrallë fluturojnë.

Latest Uncategorized @sq Përditësimet