Truly Nolen ne muajin Mars 2018 shenon 10 vjet shërbime ne Kosovë

Truly Nolen Kosova 10

Që nga muaji Mars 2008 e deri me tani kemi sherbyer me qindra klient komercial dhe rezidencial duke treguar pëkushtim të madh dhe profesionalizëm ndaj klineteve tanë. Falë këti përkushtimi Truly Nolen ka arritur që ti mbajë klinetet afër vetës që nga hapja e biznesit, pra që nga viti 2008.

Ne kemi arritur të tregojmë sukses edhe ne projekte madhore sic janë:

  • Elimini i sorrave ne parkun e madh në qytetin e Gjakovës.
  • Zvogelimin e dukshem te pickimeve dhe vdekjeve si pasojë e picikimeve nga rriqërat në rajonin e Malishevës, etj.

Për me shumë informata klikoni në listen e Klineteve tanë dhe Truly Fakte.
Ne do të jemi këtu për ju !

Comments are closed.