Truly Fakte

 

 

TRULY-FAKTE_03TN_Logo_PetsControlTermitesTruly Nolen në Amerikë është një biznes në pronësi familjare që ka mbetur stabil që nga viti 1938.
Truly Nolen në Kosovë gjitashtu është një biznes në pronësi familjare që nga viti 2008.
Truly Nolen gjendet në Librin Guinness të rekordeve botërore: Fumigimi më i madh i objektit në tendë.
Kliko këtu për të pare fotografinë
Truly Nolen gjendet në Librin Guinness të rekordeve botërore: Kurtha më e madhe për brejtës.
Kliko këtu për të pare forografinë
Truly Nolen e vetmja kompani që posedon Makinën Limozinë.
Kliko këtu për të pare forografinë
Truly Nolen është kompania e parë në Kosovë e cila pas 40 Viteve eliminoj sorrat nga parku kryesor i qytetit të Gjakovës
Kliko këtu për të pare lajmin
Truly Nolen është kompania e parë në Kosovë e cila me një buxhet te vogël arriti ta pergjysmoj numrin e pickimeve dhe vdekjeve nga rriqërat ne teritorin e Malishevës.
Kliko këtu për të parë raportin e vitit 2016 nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës.
Truly Nolen për here të parë ka hapur përfaqësi në vitin 1950.
Truly Nolen ka përfaqësi në më se 55 vende të botës dhe pritet ende të zgjërohet.
Truly Nolen është i certifikuar nga HACCP dhe AIB.
Truly Nolen në mbarë botën përdor teknika unike të shërbimeve.
Truly Nolen në Kosovë vizitohet çdo vit nga departamenti teknik i Truly Nolen Amerikë për kontrollim të cilësisë së shërbimeve ndaj klientëve.
Truly Nolen në Kosovë çdo 2 vite duhet të vijoi trajnimet në Universitetin e Truly Nolen në Amerikë.
Truly Nolen shpenzon rreth 2 milion Dollar ne vit për testim te preparateve kimike dhe trajnim te teknikëve.
Truly Nolen nuk përdor preparate kimike me përmbaitje të Organofosfateve dhe Karbamateve.
Truly Nolen Teknikët duhet ta kryejnë trajnimin e specializuar për t’u bërë specialistë të certifikuar të shërbimeve.
Truly Nolen beson që trajnimi është investim e jo shpenzim.
Truly Nolen mund të mos jetë më i liri në çmim por ne krenohemi që ju ofrojmë shërbime kualitative për paratë e juaja.
Fundja, ç’të mirë ka nga çmimi i ulët nëse trajtimi s’ka sukses ose problemi paraqitet përsëri pas një kohe të shkurtë.
Siç e dimë të gjithë, gjithmonë e merr atë për çka paguan.
Rastet e raportuara të pickimeve nga rriqërat dhe rastet e vdekjeve nga Ethet Hemorragjike Krime-Kongo sipas Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovë