A keni problem me Mijëkëmbëshit

ose na thirrni +383(0)49221223

Mijëkëmëshi

Mijëkëmëshit janë një grup artropodësh që karakterizohen nga dy palë këmbë të bashkuara në secilin segment dhe ato mund të kenë segmente të shumta trupore. Asnjë specie e njohur nuk ka 1000 këmbë; rekordi prej 750 këmbësh i përket species Illacme plenipes. Ka rreth 12,000 lloje të emërtuara të millipedëve në mbarë botën.

Shërbim 4 sezonal

Garancion

Knaqshmëri e garantuar

Duke përfshirë

 • check

  Milingonat

 • check

  Kërcejt

 • check

  Pleshtat

 • check

  Brejtësit

 • check

  Bubashfabat

 • check

  Akrepat

 • check

  Spiders

 • check

  Rriqërat

 • check

  Grerëza

 • check

  Të tjera

Vetura Mi