BUBASHFABAT / FURTARËT

Bubashfabat1Bubashfabat janë të pranishme që nga koha e dinosaurëve!
Një Bubashfabë mund të jetojë gati një muaj pa ushqim!
Një Bubashfabë mund të jetojnë rreth dy javë pa ujë!
Bubashfaba femër qiftëzohet vetëm njëherë gjatë jetës së vet dhe lind të vegjël gjatë tërë jetës!
Prej vetëm dy Bubashfabave mund te lindin rreth 100, 000 të vegjël në vit!
Një Bubashfabë mund të jetojë deri në një javë pa kokën e tij!
Bubashfabat mund të mbajnë frymën e tyre për deri në 40 minuta!
Bubashfabat kanë reflekset më të shpejtë se njerëzit.
Çdo Bubashfabë jeton deri në 7 Muaj!

USHQIMI

Bubashfabat pëlqejnë ushqime të llojeve të ndryshme.
Ata gjithashtu hanë edhe sende të tilla si pastë dhëmbësh dhe libra!

VENDI KU JETOJNË

Bubashfabat jetojnë në vende të ngrohta dhe me lagështi dhe të errëta, si kuzhina, banjo, dhe vendet ku njerëzit hanë dhe pinë.

NDIKIMI

Bubashfabat zvarriten nëpër zona të pista dhe pastaj ecin nëpër shtëpitë tona prandaj bartin shumë baktere dhe mikrobe. Ata mund të kontaminojnë ushqimin nga lëkura e tyre.
Ato duke u rritur ndërrojnë lekuren e tyre që mund të shkaktojnë reaksione alergjike, të astmës dhe sëmundjeve të tjera, sidomos tek fëmijët.
Egzistojnë lloje të ndryshme të bubashfabave por  3 llojë preferojnë të jetojnë bashkë me njerëzit a to janë:
Bubashfaba Gjermane (më e përhapura ), Amerikane, E kafet Bandet etj
 

Stinët aktive:

pranvere

vere

vjeshte

dimer

 

 

 

 

 

Për më shumë informata rreth eliminimit të tyre na kontaktoni.