Klientët Tanë

 

HOTELE

MOBILERITË / TEKSTIL

Hotel Emerald Tring
Hotel Rexos Alples
Motel Sharri Palma Ferizaj, Gjilan
Hotel Sirius Walker
Hotel Swiss Diamond Bizzaro
Hotel International Nuka
Hotel Tirana International – Tiranë Nota Center – Gjilan
Hotel Prishtina Nota Briliant – Gjilan
Hotel Nartel Murturi Tex
Hotel Silver Broja
Hotel Afa Grotex – Gjilan
Hotel Qarshia e Jupave Lentex 2
Hotel Luxor Karagaq – Pejë
Hotel Abi Coki – Junik
Hotel Mefa Lasku – Pejë
Migros
Bufallo

BUTIKAT

Vera – Ferizaj
Rinori – Ferizaj
Moda Italia NOA – Gjakovë
Life Style – Te nënkalimi, Boro Ramiz Eris – Pejë
A & M – Në Qafë dhe Fushë Kosovë Nagavci – Gjakovë
Melodia PX – Arbëria, Te Santea
Little Big – Albi Mall

SPITALE & ORDINANCA

Chipolino – Albi Mall
Carpisa – Qanta Bio Lab
Big Star Aloka
Besons Ana Derm
Niki Tekstil Astma
Kavaja Hospital
Spana Pet Shop
 

KOMPANI TË SIGURIMEVE

RESTORANE & PIZZERIA

Sigal Mansion
Play-Off
HIBB Petrol | Të gjitha pikat
  Ura e Shejtë

SUPERMARKETE

Artist Estrade Xeni – Gjakovë
Fjala
Viva Fresh – Prishtinë,Gjilan, Lipjan, Suharekë Lindi – Gjilan
Rroni – Gjakovë Apartment 196
Conad Kosova  Renual Tahiri
   

TË NDRYSHME

QENDRA FITNESI

Baki Automobile FIT-IN
Citroen Gym & Life
Alba Keramika Gold Gym – Prizren
Gogaj – AG Life Fitnes – Prizren
Vogue Frizer
Radio Dukagjini  
Tregtia

SHKOLLA / UNIVERSITETE

Europrinty
Euroqanta Mehmet Akif
Trusti Pensional AAB
Euro Shop Rezonanca
Oaza
Beta  
Delfin L.T.D

AKSESORË / ARGJENTARITË

Eglo Kosova  
Radoniqi K.R.U Swarovski
Autolarje – Avenue Fisi Gold
Imagine Films
Hamam Jazz  
Aeroporti Adem Jashari

TELEFONI MOBILE

Unifree Kosova
Euroshop – Të gjitha pikat në Kosovë Z-Mobile
Mini Max – Gjakovë Die Welle
Aldex Qeramika Suteska 
Kreativ Qeramika Centurion Suveys