Rreth Aromatizimit

Truly Nolen që nga viti 2012 ofron shërbime profesionale të aromatizimit në partneritet me kompaninë SCENT::LINQ e cila mirret eksluzivisht me prodhimin e makinave për shpërndarje të aromave dhe kompaninë Gjermane DROM dhe atë Zvicërane FIRMENICH të dyja këto të cilat merren vetë me prodhim të aromave.
Falë kualitetit të lartë të makinave dhe aromave kjo kompani është zgjëruar ne shume vende të botës si në:

Kolombi, Guatamala, Portugali, Spanjë, Franca, Danimarkë, Holandë, Belgjikë, Rumani, Qipro, Kosovë, Rusi, Israel, Algjeri, Katar, Kuvait, UAE, Bahran, Azerbeigjan, Nigeri, Afrikë, Hong Kong, Kinë, Tailandë, Japoni dhe së shpejti në shumë vende tjera.

Shqisat e të nuhaturit:

Shqisat e të nuhaturit janë të vetmet shqisa të trurit të cilat funksionojnë 24 orë dhe janë të vetmet shqisa të cilat janë të lidhura direkt me memorje dhe emocione të cilat ndodhën në të njeitin vend të trurit të njeriut.
shqisa_e_te_nuhaturit

Ndikimi i aromave te Njeriu:

Njeriu mund ti dalloj rreth 10,000 lloje të Aromave dhe merr frymë mesatarisht 30,000 herë në ditë.
Kjo më së miri nënkupton se sa shumë jemi të ekspozuar ndaj aromave dhe për këtë vendet e aromatizuara padyshim ndikojnë direkt në memorjen tonë.
Pra duke përdorur aroma specifike klienti mund të ju kujtoj juve edhe jashtë objektit tuaj.

 

Ndikimi-i-aromave-ne-biznes

Ndikimi i aromave në biznes:

Është vërtetuar se aromat kanë ndikim shumë të madh në botën e biznesit duke lidhur ngusht klientin me juve prandaj shumë kompani në mbarë botën përdorin aroma si armë kryesore ndaj konkurencës.
“Qëllimi ynë është që të ju ofrojmë aroma sa më të këndshme,
duke ju krijuar lidhje sa më të fortë me klientin“

 

Ndikimi i aromave në ambient:

Rritë interesimin për ofertat apo produktet e juaja për: 35 %

Ndikon në blerje spontane për: 35 %

Ndikon në disponim dhe produktivitet të punonjësit tuaj për: 30 %

Satisfaksioni juaj: 100 %

 

Makinat

Makinat tona përdoren në mjedise të ndryshme dhe mbulojn sipërfaqe prej deri në 300 deri në 3000 M3 varësisht nga qarkullimi i ajrit dhe lloji i veprimtarisë.
Janë makina profesionale me kontroll kompjuterik i cili na lejon të planifi kojmë çdo ditë të javës duke caktuar orët e shpërdarjës së aromës dhe sasinë intenzitetit të shpërndarjës së aromës.
Për përhapjen e aromave makinat tona posedojnë teknologji Amerikane“submicron microdiffusion” e cila prodhon grimca deri në 1 mikron apo më të vogla ku edhe më një lëvizje të vogël të ajrit në një dhomë të madhe grimcat aromatike udhëtojnë dhe shpërndahen në mënyrë të njëtraitshme, homogjene dhe të shëndetshme në ajër dhe më pas zhduken pa lënë ndonjë gjurmë ose mbetje.
Kjo quhet edhe “avullim i ftohtë” ose “avull i thatë”
Makinat të tjera në treg prodhojnë grimca aromatike të madhësisë 80 mikron të cilat janë shumë të rënda prandaj ato bien në tokë pothuajse menjëherë, nuk zgjasin shumë dhe janë të lagështa.

Aromat

Përparësia e aromave tona është se ato janë të përbëra në bazë vaji, pa gas, pa alkool, pa aerosol, nuk ndizen, nuk shkakotojnë alergji, kokëdhembje dhe janë aroma që zgjasin shumë në ambient.
Të gjitha aromat tona i permbushin rregullat e shendetit të BE-së, dhe janë të aprovuara nga IFRA (Shoqata ndërkombëtarepër aromë).
Për çdo aromë në kemi në dsipozicion të gjitha certifikatat, analizat dhe A-testet që tregojnë që janë të padëmshme për njeriun.
Aromat tona janë të aprovuara nga HACCP, ISO 9000 dhe ISO 9002.

Aromat tona kryesisht përdoren në:

Hotele, Banka, Butiqe, Autosallone, Spitale, Zyre, Salla te dasmave, Palestra Sportive, Salla të konferencave, Ekspozita, Kinema, Panaire etj.
perdorimi-i-aromave_02

Ne ofrojmë kontrata vjetore apo qiradhënje ditore për ndonjë eveniment tuajin.

 
 
Për më shumë informata rreth shërbimeve tona të aromatizimit na kontaktoni.