Ankesat/Sygjerimet e Klientit

Të ndëruar Klient
Ne vlerësojmë sinqerisht ankesat/vëreitjet dhe sygjerimet tuaja, andaj të gjitha komentet tuaja do të na ndihmonin shumë në ruaitjen por edhe dhe rritjen e kualitetit të shërbimeve tona.
Komentet e tuaja mund të na i shkruani në rubrikat e zbrazëta dhe ne do të përgjigjemi sa më shpejtë në email-in tuaj!
Vëreitje: Ju sigurojmë se identiteti dhe të dhënat tuaja personale mbesin  konfidenciale tek ne.

 

[easy_contact_forms fid=3]